3OH!3 – STREETS OF GOLD

salutare din nou
mai tineti minte primul vostru sarut? cum a fost, in ce conditii, cu cine? ei bine, single-ul lansat de cei doi intitulati 3OH!3, poarta numele de „My First Kiss” este un featuring cu Kesha, si sincer mie nu imi place. recunosc ca nu as fii scris despre albumul lor (al treilea al trupei) „Streets Of Gold”, daca nu l-as fii ascultat involuntar intr-o masina in mers in drum spre mare. si cum starea drumurilor din Romania m-a ajutat sa ajung cu intarziere, am avut si ghinionul (pentru mine cel putin) sa ascult albumul celor mentionati mai sus de doua ori la rand.

ca stil este un electro-pop, nu cine stie ce melodios. indivizii se vor ca versuri undeva spre textele „kinky” ale lui Katy Perry, dar fara a avea umorul si melodicitatea pieselor acesteia. e un sound destul de din topor, desi se simte ca toate synth-urile sunt lucrate la maxim, totul e hiper masterizat, dar din punctul meu de vedere chiar nu e atragator deloc pentru altcineva decat americanul de rand, aflat in liceu sau in colegiu si care deja e la a nu stiu cata petrecere a unei fratii intr-o saptamana.

cei de la Bilboard Magazine ii asemuiesc putin cu Beastie Boys. Mi-e greu sa cred ca editorul respectiv vorbea serios. aduc ei putin, dar asa, de foarte departe si cu niste Beastie Boys intr-o forma precara eventual.

asa ca, pe scurt: albumul „Streets Of Gold”, semnat 3OH!3, o chestie electro-pop deloc melodioasa, cu texte ce se vor putin perverse, putin umoristice si putin cu substrat, dar in final raman doar cu putinul. mie unuia nu mi-a placut deloc. voce nu prea o au nici pe aia… dar pentru fanii/fanele lor „anything goes”…

asa ca, daca aveti rabdare si vointa: enjoy… 🙂

vlad


Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.