ALEXANDRA STAN – SAXOBEATS

Salut,
revin mai repede decat va asteptati probabil. Astazi am sa scriu despre o artista care pe mine, in ultimul an m-a surprins total. Recunosc, desi am “nas” pentru hituri, pe “Mr.Saxobeat” nu-l vedeam sa rupa Europa in doua asa cum o face acum…am spus Europa? Pardon, lumea trebuia sa spun.

Dupa fenomenalul succes cu piesa mai sus mentionata, Alexandra Stan, caci despre ea e vorba, a devenit port drapelul muzicii dance romanesti in lume. Asa ca, dupa ce toate guristele autohtone visau la un moment dat sa fie o INNA doi, acum, aceleasi guriste care de mult se chinuie sa iasa in afara tarii, vor sa fie o Alexandra Stan doi. Albumul “Saxobeats”, primul din cariera frumoasei blonde, e produs la Constanta (tot acolo, ca si in cazul albumelor INNEI), de catre MAAN Studio…

This slideshow requires JavaScript.

Albumul e unul clasic de dance made in Romania. Piese usoare, deloc greu de retinut, versuri si mai usoare si mai usor de retinut, sunetul de saxofon cu care Alexandra a rupt topurile, si unele colaborari cu artisti mai putin cunoscuti de afara. Pe “Lollipop” o stiti, asa ca… pam param pam pam, trecem mai departe, pe la “Mr. Saxobeat”, si apoi, o sa “Get Back ASAP”… doar ca sa auzim ca suntem “One in a Million”. Aceasta ultima piesa e noul extras pe single al artistei, si sunt mega sigur ca o vom auzi non-stop peste tot.

Per total, pentru un chef, pentru un drum pe autostrada inspre/dinspre club, sau chiar cand vreti sa aveti o atitudine pozitiva, ascultati cd-ul Alexandrei. E chiar un album ok.

Enjoy,
Vlad

Advertisements

One thought on “ALEXANDRA STAN – SAXOBEATS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s