HOLOGRAF – LOVE AFFAIR

Salut,
avand in vedere despre cine scriu azi, nici nu stiu cum sa incep. Sunt, dupa parerea mea, alaturi de Iris si Phoenix, cea mai mare si de succes trupa din Romania. Cu un stil pop-rock inconfundabil, mereu loiali fanilor si pieselor de calitate, mereu atenti la fiecare detaliu, romantici incurabili si visatori mereu, Holograf sunt una dintre cele mai iubite formatii de muzica de la noi.

Această prezentare necesită JavaScript.

Despre noul album „Love Affair”, se poate scrie mult si bine, dar pe scurt e cam asa: superb. Iar participarea extraordinara a marii Angela Gheorghiu este cireasa de pe tort. Albumul are piese minunate, chitari electrice, power bass, viori si percutie, dar are si chitari reci si vocea calda a lui Dan Bittman. Albumul are tot ce un fan Holograf cere. Are vise, are aventura, are profetie, are dragoste, multa, multa dragoste. Are putere, are viziune, are coeziune, are loialitate si are forta. Albumul acesta are suflet. Il poti atinge, il poti simti, poti vorbi cu el la fiecare cantec. Albumul acesta are foarte mult suflet.

Sunt piese rock, sunt balade extraordinare, este mesaj optimist, sunt vorbe de dragoste, sunt soapte de dor. Sunt toate starile prin care trece un indragostit. Sunt si lacrimi, dar peste toate este lumina si un viitor. Versurile sunt superbe, iti merg direct la inima.

Peste toate acestea, dupa parerea mea, „Cat de departe” este piesa care m-a impresionat cel mai mult de pe album, si e in sfarsit inca o piesa romaneasca superba, dupa „Zbor” al Marie Radu.

Pe scurt, din nou, asa cum am scris si mai sus, SUPERB.

enjoy

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.