B.O.B. – STRANGE CLOUDS

Salut,
recunosc ca acesta e un pariu castigat. Prima recenzie pe care am scris-o aici, a fost la albumul unui artist foarte special. Unul din single-urile de pe acel album a rupt topurile in doua si eram curios daca si albumul care va urma va continua succesul celui anterior. Am pariat atunci, ca primul post sa fie despre B.O.B. si nu m-am inselat. NU a fost doar un artist de o piesa, sau de un album. Bobby confirma forma buna de pe albumul anterior, si construieste un nou album foarte bun.

This slideshow requires JavaScript.

“Strange Clouds” este noul album al talentatului rapper din Atlanta. Povestea acestuia continua sa exploreze dualitatea umana, si ce se poate intampla cand succesul ti se urca la cap. In fiecare piesa e o lupta continua intre B.O.B superstarul si Bobby Ray omul obisnuit. Se da o batalie intre mega starul care a uitat si de propria familie si omul obisnuit, talentat si introvertit care are nevoie de cei dragi in jurul lui pentru a putea creea hiturile care il duc spre glorie si, paradoxal, il duc departe de cei dragi.

Lasand psihanaliza la o parte, albumul este foarte bun. Un rap de calitate, instrumentatii foarte bine realizate, invitati de marca (Trey Songz, Lauriana Mae – sa tineti minte numele asta – Taylor Swift, Chris Brown, Lil Wayine si Morgan Freeman pe post de narator), si bineinteles niste versuri fenomenale. Absolut fenomenale. Cel putin o piesa de pe acest album va avea succesul lui “Airplanes”. Garantat… Bobby Ray este foarte talentat si acest lucru respira prin fiecare vers si prin fiecare rima.

In acelasi timp, productia albumului este exceptionala, de la masterizare si mixaj pana la sunetul fiecarui instrument…

Pe scurt: exceptional (si asta o spune rockerul din mine, hahaha).

enjoy

Advertisements

One thought on “B.O.B. – STRANGE CLOUDS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s