HAHAHA… We’re in CUBA

Am promis ca scriu mai des. Si am si motiv pentru ca azi s-a lansat cel mai nou single semnat Jazzy Jo. Fata aceea talentata care adora jazz-ul si simte muzica prin toata fiinta ei. E fata aceea a carei voce iti ramane nu doar in minte ci si in suflet atunci cand o auzi cantand. Si azi si-a lansat noul single, nascut in studiourile HAHAHA Production (thumbs up pentru Serban Cazan, Smiley si oamenii lor).

Piesa se numeste „Cuba” si soundul te duce cu gandul la o petrecere ce imbina noul cu vechiul undeva in Havana, cu parfumul inegalabil al fumului trabucului cubanez si miasma imbietoare al romului de aceiasi provenienta peste tot in jurul tau. Parca si auzi sunetul pieselor de domino care sunt mangaiate lenes sub soarele revolutionar care i-a mangaiat la randul lor si pe Che si Fidel.

Jazzy are o voce minunata care ii permite sa se joace pe piesa asta asa cum vrea ea si mai ales sa-i iasa excelent. Beatul e fresh, trompetele percutante si linia melodica o sa iti ramana clar in cap. Va fi unul din hiturile anului.

Asa ca, fara alte comentarii, enjoy Jazzy Jo’s „Cuba”.

http://youtu.be/KS9HRWSOsqY

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.