HAHAHA… We’re in CUBA

Am promis ca scriu mai des. Si am si motiv pentru ca azi s-a lansat cel mai nou single semnat Jazzy Jo. Fata aceea talentata care adora jazz-ul si simte muzica prin toata fiinta ei. E fata aceea a carei voce iti ramane nu doar in minte ci si in suflet atunci cand o auzi cantand. Si azi si-a lansat noul single, nascut in studiourile HAHAHA Production (thumbs up pentru Serban Cazan, Smiley si oamenii lor).

Piesa se numeste “Cuba” si soundul te duce cu gandul la o petrecere ce imbina noul cu vechiul undeva in Havana, cu parfumul inegalabil al fumului trabucului cubanez si miasma imbietoare al romului de aceiasi provenienta peste tot in jurul tau. Parca si auzi sunetul pieselor de domino care sunt mangaiate lenes sub soarele revolutionar care i-a mangaiat la randul lor si pe Che si Fidel.

Jazzy are o voce minunata care ii permite sa se joace pe piesa asta asa cum vrea ea si mai ales sa-i iasa excelent. Beatul e fresh, trompetele percutante si linia melodica o sa iti ramana clar in cap. Va fi unul din hiturile anului.

Asa ca, fara alte comentarii, enjoy Jazzy Jo’s “Cuba”.

http://youtu.be/KS9HRWSOsqY

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s