MUZICA NU O SĂ MOARĂ NICIODATĂ

Muzica nu o să moară niciodată. Într-o formă sau alta ea va exista întotdeauna pentru că muzica e peste tot în jurul nostru.Fără muzică mulți semeni de-ai noștri nu și-ar mai putea exprima gândurile și emoțiile. Am destui prieteni care sunt extrem de timizi și care au mari problem în exprimarea sentimentelor și gândurilor dar atunci când pun mâna pe un instrument muzical se transformă. Atunci devin niște izvoare de sentimente și trăiri. Prin muzică pot să-i spună iubitei lor tot ce simt pentru ea, prin muzică pot să le spună părinților care i-au crescut un mulțumesc din toată inima.

promoveaza-muzica

Muzica nu o să moară niciodată. Într-o formă sau alta ea o să fie vocea și imnul libertății absolute și libertatea sau dorința de libertate nu o să moară niciodată. De câte ori nu ai vrut să te simți liber și să ai impresia că poți fii altcineva? De câte ori nu ți-ai pus căștile pe urechi și te-ai pierdut într-o altă lume? De câte ori nu ai dat boxele la mxim și cu muzica rock ducând vecinii la exasperare te-ai simțit rebel, liber și fără griji? Muzica e libertate absolută.

qGVj2

Muzica nu o să moară niciodată. Într-o formă sau alta ea o să fie o pensulă și pânză în același timp. Un spațiu dedicat frumosului, pasiunii, delicateții, puterii. Un tablou complet de sentimente. Un echilibru de forțe și energie. Un punct care odată atins îți va schimba viața pentru totdeauna. Muzica e frumusețe.

muzica-naturii2

Muzica nu o să moară niciodată. Într-o formă sau alta ea o să fie nemuritoare. Într-o formă sau alta avem nevoie de muzică să ne simțim și noi nemuritori. Într-o formă sau alta avem nevoie de muzică pentru a fii oameni. Într-o formă sau alta muzica e, alături de cei dragi, partenerul nostru loial de drum pentru întreaga viață. Muzica e viață.

muzica

Publicitate

Un gând despre „MUZICA NU O SĂ MOARĂ NICIODATĂ

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.