O NEBUNIE DE INTERVIU CU ALINA EREMIA

Salutare dragilor!

Invitatei mele de azi îi urmăresc drumul artistic încă de când a câștigat Eurovision Junior cu piesa ”Țurai”, apoi am avut plăcerea să-i scriu un text pentru ”Deep In Love”, piesă pe care marele DJ Roger Sanchez a inclus-o la vremea respectivă în cadrul emisiunii radiofonice pe care o realiza, cu comentarii foarte măgulitoare. I-am urmărit ascensiunea în rolul principal din ”Pariu cu viața” și ca una dintre figurile centrale ale proiectului LaLa Band, iar acum, de ceva vreme, mă bucur de succesul pe care îl are în cariera solo. Are o super voce, arată foarte bine, are toate datele să fie o stea. Alina Eremia, bine ai venit pe www.vladpop.com .

Alina îți mulțumesc pentru amabilitate și intru direct în subiect: ce înseamnă muzica pentru tine?

Muzica este parte din mine, un mod de viață. Este ceea ce ma reprezintă, ceea ce iubesc să fac.

EN7B6187-Edit-2

În sfârșit ai locul tău bine stabilit în industria muzicală de la noi, fiind recunoscută drept una dintre vocile foarte bune. Dar mai știu că drumul nu a fost ușor. Cum ți-ai descrie parcursul artistic de la ”Țurai” până acum? Ai simțit vreodată că primești mai puțin decât ai merita?

Am făcut pași mici, dar siguri. Au fost momente când drumul nu a fost pavat doar cu reușite, momente când soarele parcă nu voia să răsară pe strada mea, dar cu răbdare, pasiune, și multă ambiție, „s-au aliniat planetele”.

Cânt de la vârsta de 4 ani, am muncit și muncesc în continuare din greu pentru fiecare proiect muzical pe care îl demarez și chiar dacă rezultatele nu apar cât ai bate din palme, ele se văd în timp, și consolidează cariera pe care mi-am construit-o.

Cum te-ai descrie folosind doar titluri de cântece?

„Visator”, „Original”, „Never say never”, „Who run the world, girls”, „Bine”, „Creioane colorate”, „Dansam”.

EN7B6346-Edit

 Cu ce vedetă internațională ai vrea să cânți pe aceeași scenă?

Am o listă lungă de artiști cu care aș fi onorată să cânt pe aceeași scenă de la Adele, Rihanna, Rita Ora , The Weeknd, Jay Z, dar cred că nu mai este un secret pentru nimeni faptul că idolul meu este Beyonce și este prima opțiune pe listă.

Sunt la mare modă showurile de talent acum. Vocea României și X-Factor fac furori în rândul audiențelor. Cu toate acestea câștigătorii acestor showuri, deși par să aibă la dispoziție tot pachetul (voce, imagine, cunoștințe profesionale, vizibilitate) nu au reușit până acum să se impună deloc în peisajul muzical. De ce crezi că nu reușesc?

Avem foarte multe talente care au potențial mare să devină artiști de top, dar cred că ține foarte mult de șansă, să fii la locul și la momentul potrivit. Tuturor ne vine rândul, trebuie doar să nu ne pierdem speranța și să ne dorim din tot sufletul.

EN7B6187-Edit

Tot legat de Vocea României, cum te-ai simțit pe scenă alături de Toby? Pentru că din public părea că sunteți de-o viață implicați în duetul respectiv.

De când a început Vocea României, mi-au atras atenția vocile lui Toby și Michel , din echipa lui Smiley. Au calități vocale excepționale și mi-am dorit să pot să cânt în duet cu unul din ei, așa că atunci când am primit propunerea de a cânta în duet cu Toby , nu am stat pe gânduri. Duetul cu el m-a provocat din punct de vedere muzical, așa că am pus suflet și mi-am dorit să ajungem la sufletul oamenilor prin prestația din finală. Smiley a ales perfect piesa care să ne pună amândurora vocile în valoare și se pare că nu s-a înșelat, pentru că feedback-ul a fost unul foarte bun. 

„A fost o nebunie” e deja ”nebunie”.  Ce ne poți spune despre melodie?

Așa cum spun la fiecare concert, „A fost o nebunie” este piesa cea mai aproape de sufletul meu. Mi-am însușit-o cel mai bine și cred că acest lucru vine din prisma faptului că eu am scris textul și mi-am pus tot sufletul în interpretarea ei. Mă bucur că atât de mulți oameni s-au regăsit în mesajul piesei și o fredonează.

EN7B6346-Edit-2

Ce surprize ne mai pregătești?

Anul acesta se anunță plin, multe piese frumoase, proiecte din care voi face parte, colaborări frumoase, așa că, pe rând, voi încerca să vă surprind plăcut.

Alina îți mulțumesc pentru amabilitate și îți urez mult succes în continuare.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.