LISTA DE PACATE A LUI LIVIU

Acum cateva zile va spuneam ca prietenii de la LEVEL UP PR ne anuntau ca in curand LIVIU TEODORESCU o sa ne vorbeasca despre lista lui de pacate. 

Iata ca a venit si momentul acela. Mai jos aflam cum a compus Liviu piesa si ce aduce ea nou in peisajul muzical de la noi.

whatsapp image 2018-03-23 at 16.48.48

Considerat una din cele mai bune voci masculine din România, Liviu Teodorescu lansează single-ul „Lista de păcate” în colaborare cu Killa Fonic și cu o uluitoare prezență feminină în videoclip, vlogger-ul Alina Ceusan.

Produsă în propriul studio, LiTe Music, Liviu mărturisește că a lucrat la acest single mai bine de un an de zile. Piesa și videoclipul combina mai multe simboluri pline de mister care te fac sa intri intr-o poveste spusa “altfel”.

whatsapp image 2018-03-23 at 16.47.58

 „Lista de păcate e o metaforă pentru aparențele care se dovedesc a fi înșelătoare la un moment dat. Despre fetele care par cuminți, dar care, în buzunar la spate, au o listă de păcate și, când se lasă noaptea, mai bifează câte unul. whatsapp image 2018-03-23 at 16.48.42 ‘Lista de păcate’ dă și numele E.P-ului pe care îl voi lansa toamna asta. Colaborarea cu Killa Fonic a fost ceva predestinat, mi-a spus ca îi place piesa și ar vrea să colaborăm fix pe data de 6 ianuarie 2018, piesa fiind începută pe 6 ianuarie 2017. Cred în semne și cred că piesa și clipul au o energie specială, pe care Alina Ceușan o reprezintă perfect.   A empatizat excelent cu ideea, cred că asta se vede perfect în clip. Videoclipul este regizat de SAN, iar conceptul este semnat de SAN și de #W”, a declarat artistul.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.