VAI DE MINE…RAU AM AJUNS :)))

Salut,
nu intentionam sa scriu neaparat ceva, dar trecand pe strada, pe langa o bodega, dinauntru rasuna un refren (nu manea, dar nici departe nu e) care m-o cutremurat. Era ceva de genul: “In your head, in your head, Mohombi, Mohombi”, toate pe linia melodica a refrenului super-piesei mele preferate “Zombie” a celor de la The Cranberries.

Pentru mine asta e deja o blasfemie. Un nene efeminat, cu voce de fost mascul care si-o prins “octavele” in strung, canta o piesa banala spre manea ordinara, despre cum el e mai bun decat cel care i-o rupt inima unei bunaciuni, iar la refren, vine momentul apoteotic si provocator de greata, si anume, refrenul piesei ‘Zombie” iar raspunsul la “who’s in your head?” e categoric, indubitabil si cum altfel decat Mohombi.

Ma fecior, daca tot nu ai avut altceva mai bun de facut decat sa ciordesti un refern clasic si de neatins (speram eu ca fan), macar ai bunul simt sa faci ceva cu obraz la refren. Offff…sincer? In loc sa aud asa ceva preferam o zi prelungita si super incarcata la birou.

Mai jos aveti piesa originala, devenita deja un clasic, si kitchoshenia Mohombiana, piesa care pentru mine a devenit deja un gunoi cu funditza.

Bleah…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s