DAUGHTRY – LEAVE THIS TOWN

Această prezentare necesită JavaScript.

salut
se pare ca timpul petrecut acasa in Ardeal mi-a priit, si ma intorc la tastatura mai calm, mai linistit, mai relaxat si mai domol in scriere 🙂 …

azi o sa scriu despre un album rock, care suna foarte bine. e foarte melodios, foarte comercial, dar in acelasi timp foarte special si original. un solist cu o voce foarte buna (juriul de la American Idol trebuie felicitat ca l-a trimis acasa pe Chris Daughtry, si astfel l-a impulsionat sa isi faca propria trupa, salvand astfel lumea de un alt Adam Lambert – mai bine), foarte calda la balade si extrem de patrunzatoare la piesele mai puternice.

Albumul se numeste „Leave This Town” si este semnat DAUGHTRY. ocupa pozitii fruntase in topurile care conteaza cu adevarat (US & UK), si a fost foarte bine primit de public si critici…

versurile sunt de dragoste, dar nu siropoase, si nicidecum pline de clisee. sunt la obiect, originale si pe alocuri ingenioase, pe scurt te prind. armoniile si liniile melodice sunt bine definite si foarte catchy. orchestratiile sunt perfect lucrate de producator…per total un album foarte bun, si care merita ascultat, cu promisiunea mea, ca nu o sa il ascultati doar o singura data.

si din moment ce auzim chitari electrice, acustice, pian, tobe lovite cu sete, bass bine ciupit, si riffuri misto, asadar, avand INSTRUMENTE ADEVARATE si nu niste sunete extrase din ceva soft din calculator, nu poate decat sa imi placa.

vi-l recomand din tot sufletul.

enjoy
vlad

P.S. stiu ca o prietena si colega de-a mea, Ana Maria, se va bucura de acest post, fiind o fana a trupei…Publicitate

3 gânduri despre „DAUGHTRY – LEAVE THIS TOWN

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.