#ASVREA

#Asvrea sa trecem cu totii bine peste nebunia asta cu minunatul covid-19.

#Asvrea sa stam toti acasa si sa ajutam astfel sa nu se raspandeasca nenorocirea asta.

#Asvrea sa reusim sa le explicam calm si fara sa ne enerveze incapatanarea lor, parintilor si bunicilor nostri, de ce e bine sa stea acum in casa si de asemenea faptul ca Dumnezeu ii aude si daca se roaga de acasa si ii iubeste la fel si daca pupa mana popii si daca nu, atata timp cat credinta lor e sincera.

#Asvrea sa reusim sa avem mai multa rabdare unii cu ceilalti si sa ne ajutam, asa cum putem, astfel incat sa ajungem la mal cat mai multi si cat mai sanatosi.

#Asvrea sa ne gandim si la cei din jurul nostru atunci cand cumparam ca o hoarda de posedati tot ce ne cade sub mana, fie ca avem sau nu nevoie de produsele respective in cantitatile respective.

#Asvrea sa putem sa avem puterea sa intrebam ce putem sa oferim inainte sa intrebam ce putem sa primim de la cei din jurul nostru.

#Asvrea sa cred ca atunci cand o sa se termine nebunia asta, noi ca popor, o sa avem multe lucruri noi invatate despre ce inseamna sa fii unit, despre ce inseamna sa fii solidar, despre ce inseamna sa respecti regulile si sa te comporti ca un om normal.

#Asvrea ca atunci cand va trece pandemia asta, sa fi invatat lectia ca atunci cand regulile sunt pentru toti si respectate de catre toti, lucrurile pot sa mearga mai bine pentru noi ca natiune.

#Asvrea sa cred ca vom invata ca suntem cei mai puternici atunci cand suntem uniti.

#Asvrea sa cred ca atunci cand raul va pleca, institutiile statului se vor uita bine in oglinda si vor imbratisa lucrurile bine facute dar le vor arata, imbunatati sau inlatura pe cele mai putin bine facute.

#Asvrea sa sper ca atunci cand totul o sa fie trecut, cei care au incercat sa profite in orice fel de vremurile astea grele, sa plateasca. Toti aceia care au inteles sa faca specula in loc sa ajute, toti aceia care au inteles sa minta in loc sa recunoasca, toti aceia care au ales sa nu respecte regulile si au pus in pericol vieti nevinovate. As vrea sa plateasca. Si ei si cei care le-au permis sa faca lucrurile astea.

#Asvrea sa sper ca macar copiii nostri sa invete ceva bun din ceea ce se intampla acum si sa ia atitudine impotriva oricui incalca regulile.

#Asvrea ca Romania si intreaga lume sa sa faca bine si sa fie mai buna.

#Asvrea sa va imbratisez pe toti si sa va spun ca totul o sa fie bine.

Publicitate

Un gând despre „#ASVREA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.