JURNAL DE UNTOLD – DAY 1

Untold fericit tuturor 🙂

Așa cum v-am promis încep să scriu despre experiența mea de la UNTOLD FESTIVAL 2015.

20150730_185745

Încep cu organizarea: la superlativ. Accesul s-a făcut super lejer și aici vorbesc despre preschimbatul biletului pe brățară și apoi intratul propriu-zis în incinta festivalului. Totul super bine organizat, o mulțime de voluntari sunt gata să te ajute cu orice informație. Imediat după intrare era super coadă la punctele de unde să-ți iei cardul de consumație așa că am spus pas. Și bine am făcut, pentru că pe întreaga suprafață a festivalului se găsesc o grămadă de astfel puncte inclusiv în interiorul stadionului (unde nu era nicio coadă).

Vă e sete? Vă e foame? Untold oferă o varietate de feluri de mâncare, cu acces destul de rapid și o varietate și mai mare de băutură. Foarte multe locuri de unde să-ți iei de mâncare și băutură așa că din punctul ăsta de vedere puteți sta liniștiți.

Scenele? Faine, faine, faine. Main stage-ul e ceva excepțional și fanii TomorrowLand sau UltraMusicFestival o vor găsi la înălțime și extrem de asemănătoare cu scenele de la cele doua manifestări amintite.

Sunetul? Sunetul e FANTASTIC!!!!

Au început cei de la Șuie Paparude pe Main Stage și au fost la înălțime ca de fiecare dată. Meseriași.

20150730_185454

Apoi, tot pe Main Stage a urcat Tom Odell. Omul e meseriaș și mie mi-a plăcut mult de tot. dar parcă e puțin din alt film în line-up-ul de la acest festival. Dar repet că omul a fost foarte, foarte bun.

20150730_194425

Apoi am mers la una dintre scenele secundare la GRAMATIK. Cum mi s-a părut? Foarte, foarte buni și mi-ar fi plăcut și cred că meritau să fie pe scena principală.

20150730_203140

Ne întoarcem pe scena principală și suntem duși într-o altă stare prin intermediul lui Fedde LeGrande. A fost cel mai bun aseară. De departe. Tot show-ul lui a fost demențial. Ceva ce doar dacă ești acolo poți să simți cu adevărat. MESERIEEEEE!!!

20150730_221928

20150730_223425

Și a urmat vedeta cea mare a serii. DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE au făcut un show așa cum ne așteptam dar nu mai mult. Și parcă ceva a lipsit. NU mă înțelegeți greșit. Oamenii au fost tari de tot dar nu așa de tari cum mă așteptam. Dimitri a fost ca de fiecare dată cu partea de MC, dar parcă Like Mike nu a fost în cea mai bună formă. Câteva rateuri, minore dar totuși rateuri.

A urmat apoi unul dintre preferații mei: ATB. Încă foarte, foarte bun și încă foarte, foarte la modă. Mi-a plăcut mult de tot și mi-a trezit amintiri plăcute.

Cam asta am văzut eu azi noapte. Mâîne ne auzim cu partea a doua.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.