JURNAL DE UNTOLD – DAY 2

Untold fericit la toată lumea 🙂

Ce s-a întâmplat în doua zi de UNTOLD FESTIVAL? Păi un lucru e sigur: PETRECEREA A CONTINUAT ȘI MAI ABITIR, și mai multă lume, mai multă lumină, mai multă culoare, mai mult feeling. A fost o noapte explozivă.

20150801_002752

Am trecut pe la ora 16 pe acolo și l-am ascult puțin pe STAR SLINGER punând muzică la scena de lângă râu. Tipul e ok, nu ceva foarte special și ghinionul lui că nu era la ora aia decât el, eu în trecere, vânzătorii de la standurile de băuturi și mâncare, un agent de pază trecut de vârsta pensionării și UN FAN. Exact UN FAN era prezent acolo.

20150801_014755

Apoi am mai zăbovit pe la hamace, pe la standurile din incintă și m-am întors la scene atunci când pe scena de la râu presta Andy C împreună cu 2ShyMc. Buni de tot oamenii.

În gașcă formula completă am intrat în stadion unde era în plină desfășurare programul celor de la SUBCARPAȚI. Băieții sunt buni, buni de tot, dar părerea mea e că nu erau de main stage și că au fost incluși pe scena asta doar pentru a fi înaintea celor de la WU-TANG CLAN. Care clan nu a mai fost invitat și uite așa băieții noștri s-au bucurat de privilegiul de a cânta în fața a 20-30 de mii de oameni care nu erau neapărat publicul lor. Dar, vorbind strict de prestație aceasta a fost bună.

Au urmat cei doi DJ care formează proiectul CAZZETTE. Excepționali băieții, cu un set extrem de digerabil și cu multe incursiuni retro. Mi-au plăcut tare, tare mult, mai ales că adrenalina creștea o dată cu apropierea main-eventului serii.

În fața unui stadion plin (organizatorii estimau că aseară în incinta festivalului au fost 55,000 de oameni) a urcat pe scenă unul dintre cei mai de succes DJ, producător și muzician, direct din Suedia natală, domnul AVICII. Și prietene, omul a fost mega-mega-meseriaș. Setul a fost foarte bun îmbinând hiturile lui cu hiturile altora, inclusiv niște inserții din r&b-ul și dance-ul anilor 90-2000.

Sonorizare și ea la înălțime dar showul de lumini, media și cel pirotehnic au fost de nedescris. A fost un show total al unuia dintre cei mai în vogă artiști ai momentului și recunosc sincer că mă zgâriam pe ochi dacă nu aș fi venit să-l văd și să-l ascult.

Super tare și finalul apoteotic și publicul și atmosfera.
Încă o dată mă felicit că am ales să vin la festival și acum vă las pentru că mă pregătesc pentru cea mai lungă noapte de până acum. Azi e cu TEMPAH, NEWMAN, RADIO KILLER și mai ales cu regele ARMIN.

Până mâine când voi scrie despre azi, vă mai las cu niște imagini de la ce a fost azi noapte/dimineață. Cu mențiunea că fotografiile și filmările, de data aceasta le-a făcut dragul meu prieten CIPRIAN MORUȚAN.

Ne auzim mâine.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.