FATA MOMENTULUI

Cu siguranță vă întrebați despre cine e vorba.
Păi hai să vă spun niște treburi despre fata momentului:

tumblr_nokrldMSHW1qaw54fo1_500

1. La 14 ani, însoțită de părinții săi care au crezut în ea și au făcut tot posibilul să o ajute, pleacă din orașul natal pentru a-și încerca norocul în orașul de reședință a muzicii country: Nashville.

2. La 16 ani lansează primul album. Dintre cele trei single-uri lansate de pe albumul de debut, două sunt compuse, muzică și text în întregime de ea, iar la restul pieselor de pe album a fost co-autoare. Single-ul ”Our Song” i-a adus titlul de cel mai tânăr compozitor de number one în Hot Country Songs Chart.

3. La 18 ani compune și lansează cel de-al doilea album: ”Fearless”. A fost cel mai bine vândut album al anului în SUA, a câștigat patru premii Grammy iar ea a devenit cel mai tânăr câștigător din istoria premiilor Grammy la secțiunea Albumul Anului.

4. Cu albumule 3, 4 și 5 (din 2010 până-n 2014) a bătut toate recordurile de vânzări și difuzări. Albumul lansat în 2014, intitulat ”1989” a vândut în prima săptămână de la lansare mai bine decât orice alt album în aceeași perioadă de timp din ultimii 12 ani!!!

5. Ca să recapitulăm, are la activ următoarele: 7 premii Grammy, 22 de premii Billboard, 11 premii ale Asociației de Muzică Country și lista poate continua. A vândut peste 40 de MILIOANE de albume, piesele ei fiind descărcate de peste 130 de milioane de ori! Contra cost!

6. În 2015 a fost inclusă de revista Forbes pe lista ”100 Most Powerful Women”, pe locul 64.

set_taylor_swift_blank_space2

7. Acum 19 ore a lansat pe pagina ei de YouTube videoclipul piesei ”Wildest Dreams” și deja are aproape 5 MILIOANE de vizualizări.

8. Mereu elegantă, mereu cu vorbe bune despre toți, mereu directă și cea mai talentată artistă a generației ei (de departe), nu a trebuit să se dezbrace, nu a trebuit să provoace scandaluri. A fost de ajuns vocea, o chitară și niște versuri sincere și reale. Și asta e rețeta succesului ei și acum.

9. TAYLOR
10. SWIFT

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s